lørdag 24. november 2007

3.del av julegåten

Nå skal vi endlig få se hva dette skal bli. 3. del er ferdig og finalen står for døren. Skal kose meg med det etter at dette innlegget er ferdig innlagt.



Det er ikke alltid ting blir helt som en planlegger. Svigerfar datt i går og brakk lårhalsen. Nå er han forhåpentligvis ferdig med med å sette inn protese. Vi får håpe at han er like flink til å trene seg opp igjen som forige gang. Svigermor har flyttet inn på lekerommet til ungene, og vi håper hun vil trives her mens mannen er på sykehus. Det er nok ikke sikkert at det blir så mye tid til hobbyaktiviteter i tiden fremover. Vi får ta ting som de kommer. Det er vel ikke noe annet å gjøre med det. Ungene koser seg med besta i huset, så dette her skal gå. Og julegaver finnes det masse av i butikkene også.

1 kommentar:

Anne Ida sa...

Hei, ser ut som du hygger deg med årets julegåte :o) Din versjon ser veldig lovende ut! Jeg følger spent med på hva det blir, selv om jeg ikke har kastet meg med i denne runden (alt for mange prosjekter på gang...). Håper du har en flott dag!