lørdag 19. april 2008

Vår = nytt liv!

Det er herlig når vårsola virkelig tar tak, og vinteren sakte slipper taket. Her har vi mye snø enda, men det som vokser og gror begynner å titte frem der snøen har trekt seg litt tilbake.

Vi har også fått oss et nytt familiemedlem. Vår knapt 1 år gamle Miss fikk en søt liten hjelpeløs krabat på onsdag. Jeg fikk lov å være med som jordmor, og det var en opplevelse. Ungene har erklært den for sin, noe Miss ble litt skeptisk til. Men nå har mor og barn funnet seg tilrette i en kasse bak baderomsdøra. Der har de sin egen lille hule. Er han ikke søt kanskje. Regner med at det kommer flere blider etterhvert.


Nå har trillingene i fjøset fått selskap av et tvillingpar også. Knoll og Tott. De får presanteres senere. I går fikk mor og tre små ut for første gang. Deilig å få litt frisk luft og sol på kroppen. De ville inn igjen nesten med en gang. Ikke noe mat for mor enda. Så neste år får hun vente til litt senere med å oppsøke det andre kjønn!! Selv om det blir en del ekstraarbeid med denne tidlige lammingen, så er det utrolig koslig også. Her har vi hele familien på fjøstrappa.


Ekte morskjærlighet.


Hei, er jeg ikke fin kanskje.


Får komme tilbake til hobbyprosjektene mine. Jeg holder på litt, men med så masse nytt liv både her og der, blir det enda mindre tid. Som dere forstår, står ikke blogging øverst på prioriteringslista akkurat nå. Ha en koslig søndag og en god uke etter den.

Et lite apropo til slutt:
Ensomhet er egentlig ikke så ille.
Bortsett fra når en ikke har noen
å dele den med.

Ingen kommentarer: