mandag 7. april 2008

Nå er vi i gang!

I dag lammet den første søya vår dette året. Det er alltid spesiellt og veldig koslig. I år har vi to "damer" som har hatt "mannebesøk" litt før vi hadde tenkt det, og dermed kommer det lam ca 3 uker før vi hadde planlagt. Det er masse snø her enda, så de må vente lenge enda på å komme ut å danse i grønt gress. Og for at vi på to bein skal ha litt ekstra å henge fingrene i så fikk "damen" altsa trillinger. To "gutter" og en "jente". Kjempesøte og friske alle tre. Utfordringen for mor er å ha nok melk til disse slukhalsene, når hun ikke har tilgang på grønt gress. Godt med kraftfor håper vi skal være nok, men ofte må trillinger ha litt flaskemat. Det ser veldig bra ut så langt da. Alle så så fornøyde ut når jeg var inne i fjøset for en liten stund siden. Måtte bare ta et bilde av en av dem da de bare var noen timer gamle. Blitsen var litt sterk, så det var best å blinke. Flere bilder kommmer sikkert senere.


Så fikk jeg en herlig kattelapp fra Madir på lørdag. Dette blir spennende. Har hengt de fire lappene jeg har fått på veggen for å kose meg med å se på dem. Det er fire forskjellige lapper og jeg gleder meg til å prøve å få en helhet ut av det.

Har sendt aprillappene fra meg nå, og er ferdig med en mailapp. Den siste jeg skal lage i denne omgang er ferdig planlagt.

Ønsker dere alle en riktig fin uke.

1 kommentar:

Dieta sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Dieta, I hope you enjoy. The address is http://dieta-brasil.blogspot.com. A hug.