onsdag 26. januar 2011

Tilbake etter ei uke på Lillehammer

Jeg har ikke vært så mye på nettet i forrige uke. Det hadde sin grunn. Jeg var på et mestringsopphold for folk med Sjøgrens på Raumatismasykehuset på Lillehammer. Mannen min var også med, og for oss begge var det veldig nyttig. Mye informasjon, og jeg kjenner at jeg har blitt tryggere. Det å vite mer gjør at en skjønner hvorfor hverdagen har forandret seg de siste årene. Mannen min fikk også noen aha-opplevelser, og det tror jeg vi begge kan dra nytte av.

Det var ikke bare det faglige som var bra, men vi var 14 med diagnosen og 4 pårørende og vi hadde det kjempeflott sosialt. Pratet sammen fra første stund, åpent og ærlig om hvordan sykdommen påvirket oss. Jeg lærte minst like mye av det. Jeg lo mer enn jeg har gjort tilsammen på veldig lenge. En fantastisk gjeng som viste meg at å ha en sjøgrensdiagnose ikke ødelegger verdien av et menneske. Jeg håper vi kan holde kontakten, for dette var for verdifullt til at det bare skal være et minne om en uke i ens liv.

En av oppgavene vi fikk denne uka var å lage et silkemaleri sammen i en gruppe. Må bare vise fram resultatet her. Vi skulle ta utgangspunkt i hva som gav oss glede. Jeg fikk det etterpå. Et flott minne å ha.


Ellers så har jeg startet på et stort prosjekt som jeg har valgt å definere som en blokk i måneden. Vi er en gjeng på Quilt i Norge som skal sy det samtidig. Fargene bestemmer vi selv, og det ser ut som at mitt teppe kommer til å skille seg ganske markert ut i forhold til de andres. Jeg har kjøpt 6 meter med svart stoff, og noe grønt, gult og orange som skal binde teppet sammen, resten skal være fra stoff jeg har fra før. Er spendt på dette. Her er i allefall første blokken.


Nå er planen at jeg skal klare å sy en gave til en spesiell gutt, og at jeg skal bli ferdig med sticheriet mitt.Dessuten har jeg fått en utfordring fra Lis.

Ha det riktig bra så lenge

Krikri

1 kommentar:

Britt sa...

Ja slike samlinger kan gjøre godt for kropp og sjel, for alle parter. Falt sånn for mug'sene du har sydd. Kjempeflotte! Ønsker deg en flott søndag :)