onsdag 11. mars 2009

Round Robin så langt.

Nå har de fleste av oss som er med på RR på Quilt i Norge forumet fått sine tepper hjem. De har vært rundt om i Norge og 7 damer har bidratt til et sluttresultat. På mitt lag er vi 3 stk som ikke har fått våre enda. Ei på laget vårt har ikke klart å følge opp, av grunner vi ikke helt har oversikt over. Men vi håper det løser seg snart. Derfor kan jeg ikke vise hva jeg har gjort på Syglad og Ruth@ sine tepper, men her er det jeg har sydd på de andre sine

Begynner med å vise enda en gang blokken jeg sendte fra meg i juli. Håper jeg får se hva de andre har gjordt etterhvert.


Her er Heksa sin RR når den dro fra meg i oktober. Denne runden skulle inneholde applikasjon, og jeg applikerte katter i hvert hjørne. Jeg døpte min runde for blues. Det er da Heksa sitt midtstykke, Ruth@ sin runde med striper, og Syglad sine hjørner med blokker.


I november og desember var det en runde med firkanter som skulle syes på RRene. Og for min del var det Lillesnuppa sitt teppe det gjaldt. så det ble turkise fikanter inne i grå/svarte firkanter. Denne omgangen ble jeg fornøyd med. Hadde grudd meg litt til dette. Svart/hvitt har aldri vært min sterkeste side, men jeg synes jeg klart oppgaven bra jeg.


Lillesnuppa sin RR med mine firkanter, Syglad sine applikasjoner, Ruth@ sine hjørneblokker og Heksa sine striper. En flott RR.


I januar var det teknikken Crazy vi skulle ha med i runden. Og for meg var det Farmormor sin RR jeg skulle sy på. Jeg liker å sy crazy men denne RRen ble en utfordring fargemessig. Måtte forandre planene noen ganger, slik at jeg fikk dårlig tid. Men jeg ble ikke så værst fornøyd likevel. Slik så den ut når den dro fra Sogn. Farmormor sin midtblokk, Lillesnuppa sine striper, Heksa sine hjørneblokker, Ruth@ sine applikasjoner, Syglad sine firkanter og min crazy omgang. For meg begynnte størrelsen å bli en utfordring. Strevde en del med å holde oversikten.


Sisterunden skulle inneholde trekanter, og jeg sydde de på Rita R sin RR. Jeg har ikke bilde av det akkurat nå, men det kommer.

Kurset i helga kommer jeg tilbake til når jeg har snakket med jentene om det er greit å legge ut bilder. Glemte å spørre om det.

Håper dere har det fint. Her hos oss har det vært en strålene vårdag i dag. Sola har varmet godt. Det er herlig.

Krikri

3 kommentarer:

Rita sa...

Kjempeflott å se alle RR`ene du har sydd på. Synd med deg og de andre som ikke har fått sine enda, håper det ordner seg snart.

Anni sa...

Flotte runder du har syet på de RR du har haft, meget kedeligt at din er borte, håber at det hele løser sig til sidst således at du også får et fint tæppe.

RyumQuilt sa...

Hei. Jeg snublet over bloggen din, og har nå bladd meg helt hit :-) Dette teppet var aldeles nydelig. Jeg bare elsker disse fargene du har brukt.
Jeg legger deg til på blogglisten min, for jeg kommer gjerne tilbake til deg :-) Her er det masse inspirasjon å hente.