søndag 29. mars 2009

Enda mer Round Robin

Noen flere RR har kommet hjem. Rita R sin har jeg sydd sisterunden på. Syglad har sydd en runde med egg i kurv og crazy i hjørnene, Ruth@ har sydd firkantrunde, Heksa har applikert egg, og farmormor har sydd striper. Hanen i midten har Rita R sydd selv. Jeg strevde nok masse med å finne ut hvordan jeg skulle løse denne runden, men jeg syns den ble en naturlig del av teppet. Sisterunden skulle inneholde trekanter.


I september skulle vi sy blokker og jeg skulle sy på Ruth@ sin RR. Mottoet Ruth@ hadde satt på sin RR var strand og hav, og når jeg fant en blokk som het By the sea måtte jeg jo prøve meg på den. Det var en masse jobb. Hvert hjørne inneholdt 36 lapper. Sydde trekantene på papir.


Her er en del strykearbeid gjordt.


En prøve for å se hvor stor de lyse trekantene skulle være.


Har ikke tatt bilde av hele RR-en etter min runde. Men denne ble jeg veldig fornøyd med. Og når jeg så bilde av det ferdige resultatet syns jeg det ble en fantastisk RR.

Har kopiert dette fra Quilt i Norge. Det ligger bilder av de ferdige på Vis og fortell der.

Siste nytt om min vårblomst er at damene på laget mitt har brettet opp armene og startet på nytt. Det viser seg at den er blitt borte i posten. Jeg sydde en kopi av startblokka og sendte den på nytt. Det går i turbofart så langt. Den som har den nå skal sy firkanter på den. Så nå har jeg begynt å slippe til forventningene om å få en ferdig RR jeg også.

Ha en riktig god dag.

Krikri

2 kommentarer:

Tingelingeling sa...

Så fine farger og så spennende prosjekt!! Jeg har akkurat oppdaget bloggen din, vil gjerne legge den til min bloggliste -håper det er greit!
Ha ei fin uke!

Tingelingeling sa...

Hardfør ell hardfødd, det går vel på ut ett egentlig..
Jeg tror alltid at ny brilleinnfatning kan forandre oppfattelsesevnen...hehe..
Hyggelig med gjenvisitt! morsomt med felles interesser!!!;-)