søndag 4. mai 2008

Her går dagene fort.....

Nå har det blitt lite oppdatering på hva jeg driver på med på hobbyfronten, så nå skal dere få se noe. Akkurat nå er det strikking det går mest på. Vi har kamera i fjøset, slik at vi kan sitte inne å følge med om det er noe som skjer på lammingsfronten. Dette er supre greier særlig på nettene. Da setter vi bare på TV`n og slipper en tur ut om alt er rolig. Og hvis ingenting er på gang kan vi legge oss igjen og sove noen timer til. Det er ikke like lett å sove etter en tur ut i frisk luft. Dette gjør at jeg sitter en del foran TV`n. Og da er strikking mye enklere en masse andre prosjekt. Så nå har jeg produsert noen luer. Dette er to til to tøffe bestevenner. Min 3 åring og søskenbarnet hans. De ble veldig fornøyde. Mannen i huset har også fått en. Bilde får komme senere.


Akkurat nå holder jeg på med sokker på rundpinner. Da strikker en begge sokkene på en gang. Dette er noe Jorunn har blitt ganske så hekta på, og jeg ser jo at det har sine fordeler. Men jeg foretrekker nok å strikke en og en tror jeg. Får se om jeg kommer mer inn i systemet etterhvert. Har jo ikke kommet så langt enda. Kanskje det ender med at jeg blir hekta også.

Vennskapsteppet er også noe jeg driver med. Skulle ha gjordt ferdig den siste mailappen, men den er treg å komme i gang med. Håper motivasjonen bare ramler over meg snart. Her er i allefall lappene jeg sendte fra meg i april.
Lille Rosin ville ha syerskens favoritt farger og teknikk. Slik ble den:


Hanne J ville ha lappe i rødt og hvitt. Slik ble den:


Skal ta et samlebilde av alle lappene jeg har fått, tenkte jeg. Tror jeg trenger noen gode råd for å få de flotte lappene til å bli en helhet. Jeg kjenner jeg har en utfordring der.

Må bare vise dere dette. Det er hardt å være småbarnsmor. Bare se på dette: Miss sloknet helt utslitt over magen på Panda.(Bamsen til gutta) Skulle bare hatt den evnen til å slappe fullstendig av.


Ha det riktig så bra.

3 kommentarer:

Gardagami sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Ruth@ sa...

hei herlig lapper på vei... er ikke dette herlig...klem ruth@

Beate sa...

Tusen takk for den flotte HV-gaven jeg fikk fra deg :) Jeg synes pakken var super!

Så mye flott du lager. Blir en del sokkestrikk på meg. Morsomt å strikke, og så blir de jo brukt.