torsdag 3. januar 2008

Godt nyttår!!

Så er 2007 historie, og det kan en sikkert si mye om. Noe gikk helt etter planene og noe gikk rett i vasken. Det er vel det som er livet. Men jeg synes vi har hatt et år en kan se tilbake på å smile litt, med fine minner og glade stunder. To gutter som har utviklet seg, aktive og stort sett positive. Jo, det er mange gode minner.

På hobbyfronten har jeg tatt opp igjen det å være kreativ og skapende på en mer aktiv måte. Noe bloggen og bloggvenner har vært en inspirasjon til. Og det har gjordt livet mitt litt mer fargerikt. Takk for det. Tror jeg må lære meg å balasere det litt bedre, slik at hobbyene ikke blir et stress, men et frikvarter i hverdagen. Det får være et mål for 2008.

May Britt har utfordret oss til å gjøre flest mulige UFOer ferdige i januar. Det tenkte jeg å henge meg litt på. Fullføre ting før jeg starter på noe nytt. Så her er noe jeg håper å bli ferdig med i januar.


Julegåten Merete ordnet for oss.Januar stichery på "Sting for sting"Dama mi må få pryde ett eller annet. Nå ligger hun bare der.Pippi skal få komme på ei veske. Dette er et motiv som tante Kristin fikk fra Julie (5 år). Er det ikke flott.

I tillegg er det noen bursdager i januar også. En dokkemor bl.a. Har også planer om noen småting her på bloggen. Vi får se hvordan tiden strekker til.


Er det ikke fint med snø og vinter. Ønsker dere et riktig godt nyttår.

2 kommentarer:

May Britt sa...

Kjempeflott. Da er du i gang med utfordringen. Og føles det ikke litt deilig å kunne fullføre gamle prosjekter.

Anne Ida sa...

Hei, godt nytt år! Lykke til med fullføringen av prosjektene!

PS! Damen din vil være perfekt på en veske eller en sofapute :o)