mandag 14. januar 2008

Hemmelig venn.

I dag fikk jeg pakke i posten. Det er jo så koslig. Og se hva jeg fikk fra min hemmelige venn i hobbyboden i denne måneden. Kjempefint garn, klistermerker, lita søt bok om kaffe og et koslig kort. Jeg ble kjempeglad. Så nå tror jeg guttene mine vil få seg nye sokker. Jeg synes mangefarget garn er så kjekt. Det er bare så morsomt å strikke av. Gleder meg.


Her er endelig januar stitcheryet mitt ferdig. Er enda usikker på hva jeg skal bruke det til. Det får ligge å modne litt.


Jeg fikk jo et herlig mangefarget garn av min hemmelige julevenn også. Nå har jeg startet på et sjal av det, og det er bare så morsomt. Skulle liksom ikke starte noe nytt prosjekt i januar jeg da, men så er det jo slik at jeg nå har vært gressenke en liten stund igjen, men svigermor har tatt en stor opperasjon og min mann har vært hos henne noen dager. Og det å være alene med to herlige rabbagaster går ikke sammen med symaskin. Også, også..... (ro ro til fiske....)Noe må en jo ha å gjøre. (Vi nevner ikke alle de andre strikkeufoene...) Det er bare så moro et garn å strikke av.
Overgangene mellom fargene er så fine. Gleder meg til å begynne å bruke dette


Nå kom akkurat mannen inn av døra her etter å ha vært borte noen dager, så nå får jeg springe. Ha ei god uke alle sammen.

4 kommentarer:

jogusi sa...

Hei! Sjalet ditt blir kjempefint. Lykke til med strikkingen videre. Kjekt å strikke med flerfarga garn ja.

grethekristin sa...

Hei på deg.Du avslørte meg jo.Glad du likte hv gaven.
Jeg er veldig glad i opal garnet til sokker.
Flott sjal du strikker.

kamelia sa...

Takk for hilsen og besøk.
Fin blogg du har. Kommer tilbake!
Ha en fin tirsdag.

Anni sa...

Tak for hilsen i min blog,hvor må det være hyggeligt at få pakke fra hemmelig ven, og flot bliver dit sjal i det spændende garn, dit broderi er syet i nogle fine farver, spændende at se hvad de der syer vil bruge alle broderierne til.