onsdag 2. mars 2011

Sminkemapper

En solrik dag da jeg endelig fikk ta bilder av to sminkemapper jeg har laget. Slike dager må jo brukes til noe hyggelig. Ellers har dagen i dag ikke vært en dag jeg vil huske med glede så langt. Huet er fyllt med mer bomull enn vanlig og energien har vært på ferie hele dagen. Så det var en fin dag å ta noen bilder i solen og lufte ut drivhuset og en lar sola varme hele ryggtavla mens en halvsover hengende over en stolrygg. Effektiviteten på topp her i gården. Men jeg klarte å få med meg noen medaljer og en flott 4. plass på VM i dag. Ikke dårlig på en dag som dette.


Den ene sminkemappen ble noe dyrisk. Noen stoff jeg har hatt liggende lenge.


Denne er laget av smårester og en litt større rest.


Dere må hilse på Gråpusen vår. Hun er en skikkelig utepus, men liker å være med oss voksne når vi er ute. Ungene kan være litt for voldsomme. Vi fanget henne som litt stor kattunge og jeg klarte ikke å avlive henne. Så hun bodde en uke på do, hun var helt vill og vi fikk ikke tak i henne i et større rom. Der satt vi med henne så ofte vi klarte og til slutt ble hun trygg på meg og mannen. Andre mennesker er hun skeptisk til enda også. En trivelig og flott dame som begynner å bli godt voksen nå.


Dager er ikke like, og det er godt. Man skulle sette større pris på sola og de gode tingene. Idag har jeg fått et glimt av våren og det er noe jeg begynner å se fram til. På dager som ikke er så lette er det alltid noen små ting som kan gi glimt av noe godt en har i vente.

Jeg vil gi en klem til alle som sliter i dag, alle som har smilt gjennom hele dagen og alle midt i mellom. Som Marianne sier i Supermorgen,: Alle har behov for kjærlighet, uansett.

Kristin

Ingen kommentarer: