mandag 7. mars 2011

Blokk og en liten sminkepung.

Nå er den andre blokken ferdig på dette årets storprosjekt. Målet er en blokk i måneden, det sprakk første gang i februar, men jeg satser på å få til en til i mars.
Det er helt andre farger enn mønsteret, men jeg fant ut at om jeg brukte svart som basis, så kunne jeg velge ganske fritt i stofflagret mitt. Kjøpte også stoff til rammene (gul og grønn) og hjørnene så jeg tror at jeg skal få dette teppet til å henge sammen tilslutt. Var ikke helt rolig for at det var noe godt valg etter blokk en, men kjenner at jeg er litt roligere nå. Vi tar det som det kommer.
Har også sydde en liten sminkepung av rester:


Her er formen oppadgående. Men det går ikke fort. Så nå venter jeg litt utålmodig (tar det som et godt tegn) på at basseluskene skal forsvinne.

Ønsker dere en riktig god uke

2 kommentarer:

Tingelingeling sa...

Spennende! Syns det ser veldig lovende ut jeg! Har lest litt nedover, har vært utrolig sløv på lesing og bloggkommentarer, har stadig vekk planer om å forbedre meg, men må nok erkjenne at det vil gå i rykk og napp.
Hyggelig å høre at du har hatt en fint opphold på Lillehammer. Det er helt utrolig fint å møte noen som forstår. Og å le sammen. Det er så befriende.

Jeg har et søskenbarn som har et samme som deg, tror nesten at disse "rare" sykdommene har en del felles.
Jeg syns nå du får gjort masse til tross for lite energi!! I tillegg har du jo familie og andre gjøremål.
Det er er utfordring å miste så mye tid.
Ønsker deg en fin søndag og en kjempeklem fra meg!

Tingelingeling sa...

BLe litt usammenhengende den kommentaren min.. Men håper du forstår omtrent hva jeg mente..