tirsdag 20. april 2010

Toalettmappe.

Jeg er ferdig med en toalett mappe som er gitt bort til gave. Den ble slik. Mønsteret er "Liten og stor" av AnnKa og her har jeg fulgt mønster fra a til å. Det er det ikke ofte jeg gjør. Litt kjekt det også.


Inspiretert av å følge mønster har jeg nå startet på kjøkkensettet med Maurits på. Også det av AnnKa. Dette blir prioritert oppgave denne uka på symaskinen. Håndarbeid foran TVn er å sy ferdig en lukkekant på en brikke, og strikke ferdig genser til eldstemann. Bilder kommer senere.

Ellers hadde Luster Quiltelag kurs i mars der jeg prøvde meg på å lage en blokk fra grunnen med inspirasjon fra naturen. Kjempemoro. Var så ivrig at jeg ikke tok så mange bilder, men det ligger en del bilder på hjemmesiden til Luster Quiltelag. Link finner dere under mine favoritter.

For tiden så er vi glad vi ikke hadde planlagt noe flytur i disse asketider. Det er utrolig hvor avhengig vi har blitt av å komme oss fort fram. Nesten litt trist også synes jeg. Stress er noe som er kommet for å bli, og det er ikke noen sunn utvikling. Jeg kjenner at det er på tide med en nedstressing her. Noe som er vanskelig med årsoppgjør på jobb, og snart braker det løs med sauelamming i fjøset. Man må vel rydde seg noen rolige oaser i en travel hverdag, en nødvendighet for meg i alle fall.

Håper dere der ute finner tid til å nyte dagene som blir lysere og lysere.

Hilsen Krikri

1 kommentar:

Rita sa...

Gratulerer med dagen :))
Himmel og hav det er lenge siden jeg har vært her nå. har kost meg flere sider bakover.
Så deilig toalettveske du har laget.