onsdag 24. juni 2009

Nå har sommeren kommet.

Nå har endelig varmen kommet til Sogn. I dag har vi hatt brukere her, og vi har kost oss ute i solen. Dette har vi ventet på. Den kalde vinden er borte og det er godt med skygge. Det er ikke slik sommeren har vært så langt,så vi nyter dagen.For noen dager siden kom det nye Quiltemagasinet i posten, og det har skapt en masse UFOer i hodet mitt, men de har strandet der. Har tatt frem mine oppsamlede gamle dongeribukser og de får litt oppmerksomhet nå. Har kommet godt i gang med gardinpaneler av disse. Var spendt på om dette ble litt vel spesiellt, men så langt ser det lovende ut, men det går ikke fort. Har kommet godt på vei med å få til et rom på loftet som skal få et gjenbruk/dongeri preg. Det er kjempemoro, og spennende. Hadde bare tiden og overskuddet vært litt mer lett tilgjengelig, så hadde dette vært ferdig nå. Men sommeren er ikke noe ferietid på en gard. En må bare finne seg i det.
Ideer er det nok og nesten for mye av, men... Tror ikke jeg er så spesiell i så henseende.

Skal prøve å ta noen bilder av ting som skjer her etterhvert. Har jo blitt 40 og i den forbindelse har jeg fått meg ny symaskin. Tenkte at dere skulle få et bilde av vidunderet. Min gamle som jeg kjøpte meg billig som 17 åring hadde fått flere og flere spesielle ideer om hvordan ting skulle gjøres. Det skapte til tider store kommunikasjonsproblemer oss i mellom, så nå skal den få seg en skikkelig overhaling, og så skal min femåring få prøve seg litt i den kreative verdenen som mamma leker seg i. Vet ikke hvordan det vil ende. Vi får se. Skal se det blir gode bilder av
det også.

Livet er ikke bare glede og ideer og fremtid. Setter inn et bilde her i bloggen som et lite minne om et lite liv som ble så alt for kort. For oss som hadde et forhold til det betydde det mye.


Ha det så bra du klare å ha det. En sommerlig hilsen fra
Kristin

Ingen kommentarer: