fredag 12. oktober 2007

Noen småting.

Jeg får prøve meg på et innlegg med bilder her nå da. Jeg har veldig mye å lære i denne blogg verdenen ser jeg. Har prøvd å gjøre denne bloggen litt mer personlig, men jeg strever litt. Når en er småbarnsmor har en jo ikke flust av tid og ro.... Men jeg jobber med saken, så ting vil vel forandre seg her etter hvert.

I den siste tiden har jeg sydd en del sminkepunger som kan brukes til å ha andre ting i også. Fine gaver og ikke så store prosjekt. Her er de to nyeste:Ellers har jeg en kunstner i huset. Min 3 år gamle sønn er en kløpper med blyanten, og lager de herligste kruseduller som en mor kan ønske seg. Han tegnet en traktor til meg for en liten tid tilbake, og den var jo bare herlig. Så jeg overførte den på stoff og tok fram broderigarnet. Den passet helt perfekt på en liten veske. Det er ikke bare mamma som er stolt, men kunstneren ble utrolig produktiv etterpå. Så nå har jeg et lager av mulige prosjekt. Vi får se om det er noen som får noe veldig personlig til jul.....

4 kommentarer:

Fru P sa...

Syns du har vært riktig så flink med bloggen din jeg. Sjøl så har jeg også nettopp startet blogginga, så jeg skjønner hva du mener med at det stjeler håndarbeidstid. Lykke til hvertfall; skal følge med på siden din =0)

frksnupp sa...

Så fin denne var! Sønnen din har en god strek, syns jeg =). Fin blogg også. Ta gjerne en titt på min også om du vil? Jeg legger en link til deg på min blogg iallefall. Ha en fin helg!

syglad sa...

Bloggen din er fin, og så flotte småting du har laget. Blog er jo en hobby i seg selv det da.he he.
Lykke til og kom gjerne på besøk i bloggen min.

Anlen sa...

Så fin blogg du lagar! Gratulerer med den;)

Og eg likte veldig godt ideen med å overføre teikningane til dekor på vesker etc, det gjer verkeleg veska til eit unikt produkt!
Super gåveide til alle besteforeldre over det ganske land:)