torsdag 25. oktober 2007

En gressenke uke!

Jo da denne uka er jeg stort sett alene med ansvar for to gutter på 3 og 1,5 (+ noen og 40 sauer). Da blir det ikke mye tid til lappeteknikk i allefall! (Smil) Det aller verste er at en går glipp av månedens quiltekveld med Quiltelaget. Det hadde jeg virkelig sett frem til!!! De vanlige barnevaktene var opptatte og man overlater jo ikke sine mest verdifulle til folk de ikke er trygge på. I dag er en slik dag der ikke alt går på skinner. Man får gjøre det beste ut av det! Legge seg tidlig for å være opplagt til morgendagen er vel det mest fornuftige..... Men hvor fornutig må en være.Må bare vise dere hvor fantastisk en soloppgang i oktober kan være. Slik fargeprakt må bare nytes. Været i dag har vært kjempefint og vi har vært masse ute. Det liker både jeg og ungene. Man setter vel mer pris på sola etter en slik sommer som vi har hatt. Håper dette varer....


Min lille dame er ferdig. Hva blir neste trinn tro. Følg med, følg med.


Fant ut at det kanskje ikke var så dumt å vise frem en UFO som det så enkelt heter. Dette har jeg tenkt skal bli et "natthimmelteppe". Stjernene er sydd for hånd med selvlagde pappmaler. Kjempefint prosjekt å ta med seg når en skal på tur og slikt. Tar lite plass og veier ingenting. Jo da, de har vært med på fjellturer også. Dette har jeg drevet på med noen år. Har ikke vært fremme hele tiden nei. Fant det i sommer etter lang tid i en kasse. Har tenkt å lage noen flere stjerner, også forskjellige blå/lilla lapper ellers. Ting blir til litt etterhvert. Hos meg er det sjelden ting blir slik jeg har tenkt i utgangspunktet.


Må ha litt strikketøy også, og til jul er det jo noen dokkemammaer som ønsker seg klær. Dette skal bli hettegenser.

Blir nok en periode med liten aktivitet her på bloggen, en uke til tenker jeg. Da håper jeg mannen min vil være litt mer her hjemme. (OK, to uker da. Må jo bli skikkelig kjent med han igjen......)

Jeg ønsker alle som er innom en riktig god helg.

2 kommentarer:

Liv Irene sa...

Så fin den stichery dama di ble, flott, og masse arbeid. Og tusen takk for fin kommentar på bloggen min, jeg tar det som en ære å bli linket til. Og det er godt med alle som "bryr" seg om dagen, det varmer:)

syglad sa...

Tusen takk for koslig kommentar i bloggen min. Det teppet av stjerner gleder jeg meg til og se ferdig...
Ha en fin kveld.