onsdag 31. oktober 2012

Teppe med villblomster.

Her er vi ikke helt i blogg modus. Måtte forte meg å lage et innlegg til i oktober. To er jo dobbelt så mange som ett, så.....
 
Tenkte å vise frem sommerprosjektet mitt. Det er laget til ei jente som ble konfirmert i vår, så det ble litt forsinket, men i høstferien ble det helt ferdig og levert. Ble fornøyd med hvordan det ble. Er litt kjekt å gi noe en liker selv.
 
Bildene er tatt i Trøndelag hjemme hos min mor og far. Og ja, det kom snø der i høstferien. Og ungene elsket det. Nesten nedtur å komme hjem etterpå, der var det ikke var noe hvitt noe sted. Men nå er det snø her også. Så skiene har kommet frem.

 
Livet går i bølgedaler her som de fleste plasser. Hadde vært fint å kunne sy litt mer, det er noe jeg virkelig koser meg med, men det er ikke alltid hverdagen gir så mye rom for det. Vi får håpe på roligere tider, der en kan rusle rundt i tøflene og lage seg en tekopp som en kan nyte sammen med et quilteblad for eksempel. Og det med god samvittighet. Jo da, når jeg blir 66.....
 
Håper alle har talglysene klare, for nå er kveldene mørke og lange. Kos dere!!!
 
Et lite tankekors:
 
Det er ikke
alltid man er på
rett vei selv om det
er stor trafikk.
 
Klem fra meg.
 
 
 


3 kommentarer:

Siv sa...

Rålekkert teppe! Kjempefint mønster og nydelige farger! :o)

Dollandesign sa...

Det var ett jättefint täcke Du har sytt, tycker jag. Du har satt samman så härliga tyger och färgerna passar så bra ihop. Fint val!

Dollandesign

Randi Larsen sa...

Hei. det er et aldeles nydelig teppe. Vet du hvor jeg kan få kjøpt mønsteret?

Vennilg hilsen Randi A Larsen