lørdag 24. juli 2010

En fantastisk gave og litt til

På lørdag lå det en konvolutt til meg på kjøkkenbordet når jeg kom hjem etter en lang dag utendørs. Den var litt tjukkere en et vanlig brev og fra ei som heter Lis. Jeg koblet ikke helt hvem det kunne være før jeg åpnet, og fant et brev og to helt vidunderlige maskinbroderi. Lis er ei herlig dame som er en av mine inpirasjonskilder og vi møtes ofte på Quilt i Norge. Se på dette, det er bare helt utrolig, og jeg ble skikkelig glad. Har hengt de opp for at gleden skal vare leeenge. Tusen, tusen takk Lis. Så utrolig uventet og snilt av deg. Dere finner Lis sin blogg under mine inspirasjonskilder, der finner dere også noen flotte brikker hun har laget med disse maskinbroderte damene. Kjempe fine.

Nå begynner jeg å se enden på maurene mine. Dette har tatt tid, men nå er det bare å sy ned lukkekanten og sy noen smil, 7 stk for å være nøyaktig. Må si at det skal bli herlig å bli ferdig med dem. Får sette meg en stund med de ute nå i dag, så jeg får komme et stykke nærmere målet. Tror ikke det blir flere maurer på en stund.


Ellers har jeg begynt å montere vesken som de ferdige sticheriene på. Ser veldig bra ut foreløpig. Glemte å ta bilde av det. Det kommer senere.

Her kommer og går sommeren og vi har fått erfare at landbruksredskap ikke alltid fungerer. At de trenger både reperasjoner, overhalinger og utskiftninger. I år er året der det som kan gå galt, går galt. Så i dag kom verkstedet og hentet slåmaskinen og en nyinnkjøpt høysamler, og tok samtidig med opp til oss en annen høyvender. Det er en del frustrerte mannfolk her oppe på berget for tiden. Det virker som ikke graset vil bli vinterfor dette året. Og selv om været innbyr til masse sying, så er det veldig arbeidskrevende når en prøver å få gras inn i høytørka.
Det ordner seg vel i år også tenker jeg.

Da håper jeg å presantere noe ferdige produkter til neste gang.
Ha en fortsatt fin sommer.

Lukk opp dørene
til gledens skattkammer.
Gå inn å ta for deg.
La dørene stå vidåpne
ut mot verden.

Sommerklem fra Kristin

2 kommentarer:

Lis sa...

Hallo i stua ;-)

Så koselig da, at jeg kunne glede deg litt i hverdagen!!

Du er så kreativ at jeg regner med at du får bruk for de maskinbroderte damene i et eller annet framtidig prosjekt ;)

Ha en fortsatt fin sommer :-))

Livs Lyst sa...

Så flinke dere er til å sy!!

Liv