torsdag 17. juni 2010

Det skjer jo noe her!

Har lenge tenkt på å finne en ny bakgrunn på bloggen. Vi får prøve denne en stund. Tilbakemeldinger tas i mot med takk.

En annen stor begivenhet her på tunet er at vi har fått oss drivhus/lysthus. Der er det godt å være om det ikke blir så varmt at det er godt å være ute. Min kjære far tok turen fra Trøndelagen og hjalp oss. Han er en vassekte handyman og uten han hadde vi nok fått enda et uferdig prosjekt. Men nå står det altsa der og er helt ferdig. Og vi er så fornøyd. Det å sitte utover kveldene med stichery og nyte utsikten og naturen. Herlig. Mangler bare masse vekster i foskjellige størrelser og former, både ute og inne. Det får komme etterhvert.


Dette er det jeg holder på med nå på håndsøm fronten. På Quilt i Norge har vi startet et bytte-mønster-prosjekt, der vi sender rundt et utvalg av mønster og får ha dem i 2 mnd før vi sender det videre. Så disse sticeryene er en del av det. Vi får se hva det ender opp med.


Ellers er det bryllup på gang, så da er det lyse stoffer det går i. Må henge i for å bli ferdig. Kjekt er det i alle fall. Selv om det er litt skummelt, for jeg kjenner ikke bruden i det hele tatt, og har ikke peiling på hva hun liker. Håper det faller i smak i allefall.


Dette ble en kjapp gjennomgang. Har planer om å få til å blogge litt oftere fremover, men vi får se. Planen er der i alle fall.

Ha en riktig god sommer!


Hilsen Krikri

1 kommentar:

Anonym sa...

Så deilig å ha ein slik plass å trekka seg tilbake til :-) Ragnhild