onsdag 13. januar 2010

Vinter

Her er det vinter. Kald vinter, og jeg liker at det er vinter når det er vinter. Men nå har det nesten blitt for kaldt til meg også. Når det nærmer seg -20 i Sogn da er det godt med varmepumpe (selv om den ikke virker så godt i ekstrem kulde) og gode vedovner. Full jobb med å holde huset nogenlunde varmt, og tine opp vannledninger og kraner i kjeller og fjøs. Når drikkevannet som sto på golvet på soverommet frøs til is, flyttet mannen til stova for å sove. Jeg holdt ut. Viking jeg vet dere.Jo da, men når man forflyttet seg ned mot fjorden så var det enda kaldere, og da er det jo ikke så værst likevell. Dessuten har vi sol på dagene, noe ikke alle i Sogn har i disse tider. Vakkert er det i allefall.


Bor ikke jeg på en vakker plass kankje?


Nå har vi tempraturer under 10 så da er det kjekt å være ute igjen, og mannen har flyttet tilbake til senga si. Godt det, ikke bare for meg.

Har begynt på teppe til yngstemann. Og i kveld har jeg sydd sammen i remser. Ikke helt i mål, men det går fremover. Det er så morsomt.


Denne uka har jeg tenkt å jobbe mer med teppet. I tillegg brodere to kyllinger, har meldt meg på en along på Quilt i Norge.

Ellers holder vi på å planlegge kurshelg i Luster Quiltelag. Tror det blir veldig bra. Står mer på nettsida.

Håper dere vil ha en fortsatt fin januar.

Krikri

Ingen kommentarer: