fredag 13. november 2009

Livet og bloggen min går slik litt i rykk og napp...

Det er ikke alt som blir som man planlegger, og en pause i blogginga var ikke planlagt. Ting skjer i alles liv også i mitt. En god stund nå har øynene mine vært såre og vonde, og når jeg endlig kom til en øyelege som tok det på alvor, så viser det seg at jeg har veldig liten produksjon av tårevæske. Jeg må dryppe øynen med kunstig tårevæske ofte, men det er mye vondt likevell. Jeg jobber mye foran PC, og selv om jeg har fått briller som skal skjerme litt, så har jeg ikke fungert så bra kveldene etter jobb. Derfor anbefalte legen at jeg skulle jobbe bare halve dager, og se hvordan det ville fungere. Fant ut at da kunne jeg ikke komme hjem å bruke resten av dagen forann PCen her. Har hatt meg noen små runder da.. klarer ikke helt å holde meg unna.

Tenkte at nå kunne jeg sy litt mer denne perioden, og det har vært moro. Hadde ikke hele familien hatt en runde med influensa, så hadde jeg vel fått sydd enda mer, det gikk bort noen dager på det. Også har vi hatt mange fine dager i høst, og de må jo utnyttes til å få masse frisk luft.

Vi hadde basar til inntekt for grendahuset vårt første helga i november. Og jeg laget en løper og en duk til lotteriet. Slik ble de. Løperen er julemysteriet for to år siden, endelig ferdig. Det var en gammel mann som vant den.


Duken er inspiret av et Quiltemagasin. Midtstykket fra et mønster og stjernene fra et annet. Ble fornøyd med den. Vår nærmeste nabo og ei god venninne vant den. Det var kjekt. Håper hun får mye glede av den.Håper dere stikker innom bloggen selv om det sikkert vil bli litt i rykk og napp framover en stund. Om jeg klarer å sy en del i tiden som kommer, så må jeg jo vise det frem. (smil)

Ha en riktig fin november.

Krikri

Ingen kommentarer: