onsdag 4. februar 2009

Traktorteppet er ferdig!!!!!

Først må jeg bare få ønske alle som er innom her et riktig Godt Nyttår. Litt sent ute men...

Jeg er ferdig med traktorteppet. Det er det største ferdige produktet jeg noengang har laget i lappeteknikk, og det frister til gjentakelse. Jeg meldte meg på Rita sin UFO-utfordring på Quilt i Norge, der vi skal gjøre ferdig en ufo i hver måned, og dette er mitt bidrag til Januar. Veldig fornøyd.

De siste stingene på lukkekanten tok jeg ute i strålende vintervær. Vi hadde en fantastisk helg værmessig. Strålende sol og noen varmegrader på dagen.Noen detaljer


Og det beste av alt, eieren ble veldig fornøyd. Så nå har han et teppe som han kan varme seg under, når huset er kaldt om morgenen.

Har vært lite flink til å blogge i det siste. Livet mitt er litt hektisk for tiden så jeg har rett og slett ikke prioritert det. På hobbyfronten har jeg brukt mye tid på RR. Nå har jeg kun en igjen, og når februar er ferdig skal vi egentlig få vår egen RR tilbake. Først da kan vi legge ut bilder, så da regner jeg med at det blir liv på bloggen min. Det har vært et lærerikt prosjekt, som har gjordt at jeg har flyttet grensene på hva jeg tror jeg klarer, og det er jeg glad for. Men det har ikke blitt tid til mye annet.

UFOen som skal gjøres ferdig i februar er julemysteriet fra 2007. Så da har jeg vel nok å gjøre denne måneden også.

Ønsker deg en kreativ tid fremover

Krikri

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig teppe og så stolt en gutt!!!

grethekristin sa...

Koselig du er til bake.
For et flott teppe ikke rart gutten er blid :)

Irene sa...

Så flink du er, Kristin!
Og så heldig du er Håvard! Gratulerer!
Arti å følge dere innimellom her på bloggen :-)

Gode klemmer til dere alle 4 fra Irene

eliz sa...

Flott teppe!Mange fine naturbilder her inne.Hilsen en ny blogger.