søndag 7. desember 2008

Gratulerer Sissel og Hemmelig julevenn.

Det første jeg må gjøre i dag er å gratulere mi kjære søste Sissel med dagen i dag. Gratulerer Sissel, du er en herlig dame, og jeg er stolt av å ha deg som søster. Gla ti dæi!!

Jeg har fått en førjulsgave fra min hemmelige venn på Hobbyboden. Den var innholdsrik og inneholdt et kjempefint nøste Opal sokkegarn, en hespe ullgarn, et stoff med hjerter på, og noe grovt vevd stoff, et lite rosa broderi og mørkeblått skråband. Jeg er nesten sikker på at det er Therese sonm er min hemmelige venn. Tusen takk Therese eller hvem du nå er, den var kjempefin. Noe har jeg alt planer for.


På hobbyfronten har jeg ikke mye tid å ta av, men holder på med noen sokker og traktorteppet til eldstemann. Er ferdig med min runde på Lillesnuppa sin RR og den er jeg litt stolt av. Er ikke så mange runder igjen nå, og det er godt, for det begynner å bli svært. Noen snakker faktisk om dobbelt sengeteppe. Hjemmesnekra julegaver har jeg ikke noen store planer om i år. Noen småting bare. Hadde tenkt at jeg ikke skulle stresse mer enn jeg må nå i adventstida. Det er deilig å kose seg med noe få ting, i stedet for å prøve å rekke over mest mulig.

Vi må jo ut i snøen litt også både store og små. Minstemann fikk prøve ski for første gang her i går, og han koste seg. Nå maser eldstemann om å dra en tur til skisentret/lysløypa. Han måtte jo få seg nye ski nå som minstemann skulle arve de gamle. Det er visst kjekkere å gå i oppkjørte løyper påstår han. Blir moro å se om minstemann er like ivrig der som her hjemme.

Ellers har vi hatt enda en runde med influensa/"magasjuka", så nå håper vi at vi har fått vår del her i huset.

Har en peride nå der jeg ikke er så aktiv på nettet. Det går jo litt opp og ned. Det stjeler jo en del tid det å sitte forann PC-en. Kjekt å ha tid til andre ting også.(smil)

Ønsker alle som er innom en riktig fin adventstid.

Ingen kommentarer: