lørdag 24. juli 2010

En fantastisk gave og litt til

På lørdag lå det en konvolutt til meg på kjøkkenbordet når jeg kom hjem etter en lang dag utendørs. Den var litt tjukkere en et vanlig brev og fra ei som heter Lis. Jeg koblet ikke helt hvem det kunne være før jeg åpnet, og fant et brev og to helt vidunderlige maskinbroderi. Lis er ei herlig dame som er en av mine inpirasjonskilder og vi møtes ofte på Quilt i Norge. Se på dette, det er bare helt utrolig, og jeg ble skikkelig glad. Har hengt de opp for at gleden skal vare leeenge. Tusen, tusen takk Lis. Så utrolig uventet og snilt av deg. Dere finner Lis sin blogg under mine inspirasjonskilder, der finner dere også noen flotte brikker hun har laget med disse maskinbroderte damene. Kjempe fine.

Nå begynner jeg å se enden på maurene mine. Dette har tatt tid, men nå er det bare å sy ned lukkekanten og sy noen smil, 7 stk for å være nøyaktig. Må si at det skal bli herlig å bli ferdig med dem. Får sette meg en stund med de ute nå i dag, så jeg får komme et stykke nærmere målet. Tror ikke det blir flere maurer på en stund.


Ellers har jeg begynt å montere vesken som de ferdige sticheriene på. Ser veldig bra ut foreløpig. Glemte å ta bilde av det. Det kommer senere.

Her kommer og går sommeren og vi har fått erfare at landbruksredskap ikke alltid fungerer. At de trenger både reperasjoner, overhalinger og utskiftninger. I år er året der det som kan gå galt, går galt. Så i dag kom verkstedet og hentet slåmaskinen og en nyinnkjøpt høysamler, og tok samtidig med opp til oss en annen høyvender. Det er en del frustrerte mannfolk her oppe på berget for tiden. Det virker som ikke graset vil bli vinterfor dette året. Og selv om været innbyr til masse sying, så er det veldig arbeidskrevende når en prøver å få gras inn i høytørka.
Det ordner seg vel i år også tenker jeg.

Da håper jeg å presantere noe ferdige produkter til neste gang.
Ha en fortsatt fin sommer.

Lukk opp dørene
til gledens skattkammer.
Gå inn å ta for deg.
La dørene stå vidåpne
ut mot verden.

Sommerklem fra Kristin

torsdag 8. juli 2010

Framgang å spore....

I allefall på syfronten. Denne lille brikken sydde jeg på et kurs i mars, men først nå har lukkekanten kommet skikkelig på plass. Den ble sydd til det gamle speilbordet i gangen, og skulle kun inneholde en valør. Måtte tenke litt anderledes, men den passet inn synes jeg,


Ellers går det fremover med kjøkkensettet med Mauritz. Har begynt på applikeringen. Tror det blir bra, men det tar litt tid.


Engelen begynner å ta form også, selv om vi skynder oss litt sakte.


Så da er prioriteringene klare til neste gang.

Her har vi starten en av de travleste tidene på en gård. Slåttonna.Så da blir det vel ikke tid til så mye mer. Vi får ta det som det kommer. Man kan vel regne med noen regntunge dager inn i mellom, og da kan en kanskje stikke seg bort en liten stund.

Jeg og guttene har vært en tur til Hunderfossen og Lilleputthammer ++ noen dager. Det var kjempekjekt for oss alle fire. Jammen fant jeg ikke en quiltebutikk i Lillehammer også, så da ble det litt med hjem også denne gangen. Blir visst ikke bedre.

Håper sommeren har kommet til dere alle og at dere koser dere.

En liten oppmuntring fra Sogn:
Kom deg ut av skyggene
og legg deg godt til rette
midt i sommerens hengekøye.


God sommer!
Kristin