tirsdag 28. oktober 2008

Hemmelig venn i oktober.

For noen dager siden fikk jeg en herlig gave fra min hemmelige oktobervenn på Hobbyboden. Den inneholdt garn, te og hjemmelagde såper. Kjempe fin gave, tusen takk hvem du nå er.


Her har mor i huset vært utslått 3 dager av en eller annen ulumskhet i mageregionen. Dette er da andre gangen denne måneden så nå syns jeg det begynner å holde. Men i dag går det i riktig retning håper jeg. Har ikke så mye energi å komme med, men den kommer vel.

Håper dere har det bedre. Hei da!

Krikri

søndag 19. oktober 2008

Rekreasjon!!

Etter en uke som har vært full av sykdom, har jeg lengtet etter litt ro og fred og egentid. Så når mannen tok med seg begge guttene på tur pustet jeg rolig ut og satte meg en stund i en god stol og lot roen senke seg. Deilig rett og slett. Mot alle metrologers spådommer tittet solen frem, og når den forble fremme måtte jeg ut. Tok meg en rolig tur opp til Storhaug som ligger ikke så langt unna her. Det er så flott ute nå. Tok noen bilder på turen.
Løa te`n Agnar:


Varden på Storhaug:


Har du sett hvor fint irrgrønn mose er mot høstfarger:


Flott gammel kjempe:


Har ikke jeg fin utsikt kanskje?:


En herlig høsttur. Håper dere også nyter høsten og fargene.
Kommer tilbake med oppdateringer på hobbyfronten senere.

Krikri

onsdag 8. oktober 2008

Høst

Nå er det høst på her hos oss. Ospa lyser opp i sin gule høstdrakt og det er flott å se på.


På søndagen våkna vi opp med snø her oppe på berget, men til 4 åringens store forvilelse ble den borte i løpet av dagen. Vi klarte så vidt å samle sammen nok snø til en snømann. Skal si gutten hadde tålmodighet. Opp og ned, hit og dit. Måtte jo bruke opp all snøen før den ble til vann. Syntes jeg måtte hjelpe han, så jeg lagde det meste av hodet. En snømann må jo ha hode. Ble den ikke fin kanskje:

På hobbyfronten går det litt trått akkurat nå. Har kjøpt inn noe stoff til Heksa sin RR, som nå er i vaskemaskina. Så nå vet jeg i allefall hvordan jeg skal gjøre det. Traktorteppet er i sakte fremgang, og jeg har noen sokker på strikkepinnene.

Dagene går for fort for tiden. Vi får håpe at ting roer seg.
Ønsker dere alle en god dag.

torsdag 2. oktober 2008

Traktorteppe

Det er fremgang å spore på eldstemanns koseteppe. Kjempemoro å holde på med, og den fremtidige eieren maser om at jeg skal sy. Tror han ser frem til at det blir ferdig.


Blir grei størrelse på det også. Har en del sammensying å gjøre enda. Det ligger noen kvadrater som venter på å komme med. Tenker på å ha fleese som bakstykke. Er litt spendt på om jeg klarer å bli ferdig med det om ikke så lenge. Er jo motiverende at det er noen som venter veldig på det da.


Det er ganske travelt for meg nå fremover. Jeg har gått fra å jobbe lørdager til en 60% jobb som regnskapsfører og en dag i uka med Inn på tunet tilbud i løpet av en måned. Det er en veldig stor overgang. Ikke bare for meg, men like mye for mann og barn. Har bare så vidt begynnt og det er litt stress. Håper det går seg til etter hvert.

Har fått Heksa sin RR tilsendt. Etter at jeg var veldig gira når jeg fikk den, datt jeg litt sammen, og nå sitter jeg her med litt lite motivasjon. Skal prøve å få tid til det i helga. Trenger å bare starte, så går det sikkert bedre. Har en liten ide om hvordan jeg skal løse denne omgangen. Temaet er applikasjon.

Ha en riktig god helg.

Krikri