søndag 31. august 2008

Liten oppdatering

Jeg har kommet igang med den rosa veska. Tror den blir søt jeg. Må bare vise dere hvor langt jeg har kommet.


Var på quiltelagsmøte på torsdag, og det en herlig innsprøytning av motivasjon og inspirasjon. Det fins mange herlige og kreative mennesker rundt omkring.

Noe å tenke på til slutt:
Den som nyter svevet
lander som regel godt

onsdag 27. august 2008

En spennende dag.

I dag har jeg og mannen hatt en spennende dag. Som jeg skrev i forige innlegg har vi lenge jobbet med å kunne bruke garden til noe mer enn kjøttproduksjon. Vi har jobbet frem et tilbud der mennesker kan komme på garden å få en forhåpentligvis innholdsrik dag. I dag har vi hatt våre første brukere, og det gikk bra. De ville gjerne komme tilbake igjen, så da er vi igang. Jeg koste meg, men jeg er passe sliten. Klarte nok ikke helt å slappe av nei. Håper skuldrene detter ned på plass snart, og at de ikke behøver å være helt opp under ørene neste gang.

Har tatt frem mine nyinnkjøpte rosa stoffer og det grønne for å roe meg ned litt, og for å planlegge en veske. Eller kanskje jeg skal lage noe annet av det. Hadde det vært noe å lage et babyteppe, vognteppe eller noe i den lei. Kanskje et teppe til ei dukke? Er det noen forslag, tar jeg gjerne i mot dem.


Et liten oppmuntring til egenpleie:
Å tillate seg å ha det godt
gjør andre godt.


Ha det riktig bra.

tirsdag 19. august 2008

Hemmelig venn

I dag fikk jeg gave fra min hemmelige augustvenn. Et kjempekoslig stoff, sytråd, masse knapper og garn. Dette var en herlig gave å få i en travel hverdag. Tusen takk, hvem du nå er. Dagen min ble spesiell på grunn av deg og gleden over denne gaven vil vare lenge.


De siste dagene har jeg brukt hobbytiden min til RR. Fikk for en liten stund siden en rosete lapp fra Syglad som jeg skulle sy striper på. Det har vært en litt skummel opplevelse, for jeg følte at dette betydde så mye for sluttresultatet.Men nå er jeg ferdig, og jeg er ganske fornøyd. Håper Syglad også vil like det, og at det ikke forandrer teppet til noe som er langt unna hva hun har tenkt.

Hverdagen er ganske travel for tiden. Minsten har hatt innkjøring i barnehagen, og vi er i ferd med å realisere noe vi har jobbet med lenge. Vi vil bruke garden til å ta imot folk som trenger å komme seg ut og få en rikere hverdag. Dette er spennende. Kanskje får vi våre første brukere neste uke. Kommer nok tilbake til dette senere.

Et lite "visdomsord" til slutt:
Å skrike til barna dine for å få dem til å adlyde deg, er som å tute med hornet for å styre bilen - resultatet blir omtrent det samme.

Ha det riktig bra.

torsdag 7. august 2008

UFOer

Jammen datt jeg litt av lasset på slutten av juli med mine store planer for blogging. Det flotte været og et krafttak for å bli ferdig med slåttonna får ta hovedskylda. Nå har regnet kommet og graset er i hus (eller pakket inn i plast) så det er litt roligere tider nå.

Jeg har tenkt at tiden er inne for at noen av Ufoene mine skal til pers. Jeg har litt for mange av dem. Så jeg har meldt meg på en Ufoalong på Hobbyboden og håper at det skal være en motivasjon. Jeg har meldt på 5 prosjekt. Et av prosjektene er å lage en veske til en liten dame med dette broderiet. Den skal gå i rosa og litt grønt. Må nok ut å få i meg litt rosa stoff. Det er ikke mye av det i stofflagret mitt.


Håper dere nyter sommeren fortsatt. Det er deilig selv om det er regn og overskyet. Jeg koser meg i allefall.